OVER ONS

De ambitie om Boostmyappetite een plek te laten zijn waar iedereen terrecht kan voor voordelige weight gainers.

WIE ZIJN WIJ?

Boostmyappetite biedt een uitgebreid assortiment weight gainers aan van hoge kwaliteit. Onze producten zijn speciaal ontworpen om mensen te helpen bij het bereiken van hun gewichtsdoelen op een gezonde en effectieve manier. Naast onze producten, hechten wij veel waarde aan onze klantenservice en streven wij ernaar om onze klanten tevreden te stellen met hun aankoop.

Onze onderneming is trots op onze sterke groei en wij blijven ons ontwikkelen om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Wij geloven in het bieden van hoogstaande producten tegen een scherpe prijs, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Als klanttevredenheid onze hoogste prioriteit is. Daarom bieden wij onze klanten de garantie: niet goed? geld terug! Dit betekent dat als een klant niet tevreden is met het ontvangen product, wij bereid zijn om het product terug te nemen en het aankoopbedrag terug te storten.

Kortom, bij Boostmyappetite kunt u rekenen op kwalitatief hoogstaande weight gainers tegen een scherpe prijs en een uitstekende klantenservice met de garantie: niet goed? geld terug!

 

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

1

De klant is koning

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dit doen wij door oprecht te luisteren naar de wil van klanten. Dus mocht je niet tevreden zijn met het ontvangen product, de levertijd en/of klantenservice, dan zijn wij uiteraard bereid om samen naar een oplossing te zoeken.

2

Altijd voordelig

In addition to offering high-quality products, we also find it extremely important that our products are and remain affordable. That is why we choose to keep our prices as low as possible. Tip: keep an eye on our website for affordable discounts and promotions!

3

Vraag en aanbod

Ons assortiment bestaat alleen uit relevante, originele en effectieve producten om onze klanten te kunnen ondersteunen in hun behoeften. Wij zijn altijd op zoek naar producten, die aansluiten bij de wens van onze klanten. Dus ben je op zoek naar een product en bieden wij het product nog niet aan? Dan horen wij dit graag!

4

Niet goed? Geld terug!

Ben je niet tevreden met je aankoop? Dan zijn wij bereid om het aankoopbedrag terug te storten. Wil je geen geld terug, maar zou je wel graag op een andere manier geholpen willen worden? Ook dan zijn wij bereid om hier samen naar te kijken.

I am very satisfied with the way this company operates. They have an eye for the customer and I clearly noticed that.

Kevin

Fijne klantenservice

Top service and fine products. I exercise regularly and the weight gainers can certainly contribute to achieving my target weight.

Mick

Top

I had been underweight for a number of years, but Boostmyappetite has certainly helped me to work in a solution-oriented manner. I am satisfied!

Darin Coulson

Tevreden